Koulutukset
ja
työnohjaukset

Koulutan ja luennoin Turun seudulla sekä etänä ympäri Suomen

Koulutan ja luennoin mielelläni kaikesta seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen liittyvästä. Olen pitänyt seksuaalikasvatusta niin nuorille kuin iäkkäämmille sekä luennoinut esimerkiksi ikääntyvän naisen seksuaalisuudesta, kehitysvammaisten seksuaalisuudesta ja seksuaalisuudesta parisuhteessa. 

Ota rohkeasti yhteyttä ja muokataan juuri sinun tarpeisiisi sopiva luentokokonaisuus!

oksa_vihr

Valmennan sote-alan työyhteisöjä esimerkiksi asiakkaiden seksuaalisuuskysymyksissä. 

Vammaisten, neuropsykiatristen ja autisminkirjon asiakkaiden kuntoutus on osaamiseni keskiössä ja luennoin ja ohjaan asumisyksiköiden henkilökuntaa kohtaamaan näitä kysymyksiä luonnollisesti ja positiivisuuden kautta.

Olen toiminut sosiaali- ja terveysalalla koko työurani. Olen kouluttautunut sekä toiminut työtehtävissä niin sosiaali- kuin terveyspuolella ja katson maailmaa aina molemmista puolista käsin. Olen ammattilainen niin lastensuojelun ja perheiden parissa toimimisen kuin naisten hyvinvoinnin ja terveyden, kuntoutuksen sekä sote-johtamisen maailmassa.

Vahva ja monipuolinen kokemukseni sote-alalla yhdistettynä terapiaosaamiseen antaa minulle taitoa toimia sote-yritysten työnohjaus- ja valmennustehtävissä. 

Ota yhteyttä ja räätälöidään sinulle ja työyhteisöllesi sopiva kokonaisuus.