Lyhytterapia

Lyhyt, mutta tehokas.

Kognitiivinen lyhytterapia keskittyy ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisen yhteyksiin, tarjoten tehokkaan tavan löytää ratkaisuja elämän haasteisiin.

Kognitiivinen lyhytterapia pureutuu ajatusmalleihin ja auttaa asiakasta havainnoimaan mahdollisia vääristymiä omassa ajattelussaan. Tavoitteena on löytää uusia näkökulmia ja työkaluja, jotka auttavat muuttamaan haitallisia käyttäytymismalleja ja saavuttamaan paremman tasapainon elämässä.

Lyhytterapia on nimensä mukaisesti lyhyt, mutta tehokas terapiamuoto.

Valmistun kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi alkuvuodesta 2024.
 
Voit hakeutua lyhytterapiaan varaamalla ajan yksilötapaamiseen nettiajanvarauksen kautta. Vastaanottoni on Turussa Sirkkalankadulla, mutta etäyhteydellä mahdollista tavata mistä tahansa.
 
Lyhytterapian kesto on yleensä kaikkea 1-20 tapaamisen välillä. Valittavanasi on myös suosittu ja hyvin pidetty lyhytterapiapaketti
 
Tarjoamani lyhytterapia on kognitiivista terapiaa, ollen tutkituin ja yleisin terapiamuoto. Se on aktiivista ja joskus ravistelevaakin itseymmärrystä tuottava terapiamuoto.
 
Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat lisää tietoa lyhytterapiasta tai siitä soveltuisiko se juuri sinulle.
 

Lyhytterapiapaketti

Lyhytterapiapaketti on tarkkaan strukturoitu viiden tapaamiskerran paketti. 

Kokonaisuus käynnistyy arvopohdinnoilla, matkaten tunnelukkojen kautta niiden tulkintaan ja ymmärtämiseen henkilökohtaisesti juuri sinun kohdallasi. Pyrimme myös tekemään 1-2 mindfulness- ja/tai mielikuvamatkaharjoitusta terapiajaksosi aikana. 

Varaa lyhytterapiapaketti nettiajanvarauksesta. Lyhytterapiapaketti on maksettavissa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä toiveidesi mukaan. 

Lue lisää blogista mitä lyhytterapia on ja mitä lyhytterapiapaketti sisältää.