Blogi

Mitä on lyhytterapia?

Valmistun aivan näillä näppäimillä kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi. Mitä tarkoittaa lyhytterapia ja mitä lyhytterapeutin vastaanotolla tehdään? Kuka voi antaa lyhytterapiaa ja onko se ”Kela-terapiaa”?

Lue koko artikkeli >

Sido mut

Vaeltava mieli. Levottomat jalat. Keskittymättömyys. Kurittomuus. Keskeneräisyys. Rauhattomuus kehossa ja hengessä. Kaipuu jonnekin ja jostakin. Kyvyttömyys olla ja orientoitua. Tukala. Tahmainen. Turhautunut.

Lue koko artikkeli >

3 yleistä seksimyyttiä

Luin taannoin New York Timesin artikkelin yleisimmistä seksimyyteistä ja tämän pohjalta halusin kirjoittaa myös oman blogikirjoituksen työssäni havaitsemistani yleisimmistä seksiin liittyvistä uskomuksista.

Lue koko artikkeli >

Miksi puoliso pettää?

Suomalaisten seksuaalisuutta pisimpään seurannut tutkimushanke Finsex on viime tutkimuksessaan (2015) todennut suomalaisten suhtautuvan pettämiseen tiukemmin kuin koskaan ennen tutkimuksen aikana. Finsex-tutkimusta on

Lue koko artikkeli >

Sitoen vapaaksi

Osallistuin viikonloppuna puolisoni kanssa workshoppiin, jossa harjoiteltiin sidontaa terapeuttisena menetelmänä. Sidonnalla tarkoitan tässä kohtaa köysien käyttämistä shibarista tutulla tavalla raajojen liikeratoja rajoittaen.

Lue koko artikkeli >

Sinä ihana mies

Tänään, kansainvälisenä naistenpäivänä haluan kirjoittaa sinulle mies ja kiittää sinua. Sinulle mies, joka pidät meitä naisia arvossa ja osoitat sen käytökselläsi ja

Lue koko artikkeli >